Šport
3931 ogledov

Hrvaškemu asu se smejijo: "J... ga, malce sem pretiraval"

Rafael Nadal Novak Đoković OP Francije Epa
Bil je malce preveč samozavesten.

Rafael Nadal je v finalu Roland Garrosa s 6:0, 6:2 in 7:5 premagal Novaka Đokovića in prišel do svojega 13. naslova na pariškem pesku. Po dvoboju so se mnogi spomnili na izjavo Đokovićevega trenerja Gorana Ivaniševića, ki je pred obračunom izjavil, da 'Nadal  nima nobenih šans v danih razmerah'. 

"Resnično sem bil prepričan, da bo Novak osvojil Roland Garros. Morda sem preambiciozno izjavil, da Nadal nima možnosti. Res sem mislil, da je Novak favorit. Gre za Rafino dnevno sobo in da lahko tu zmaga tudi, ko ne igra najboljše. Novak ni bil na svoji ravni, Rafa pa je odigral perfektno in dobili smo pač takšen rezultat. Đoković je začel igrati šele pri 2:3 v tretjem nizu, a je bilo to že prepozno," je svoje komentarje zdaj v izjavi za Sport klub branil nekdanji zmagovalec Wimbledona.

"Tako sem mislil in imam pravico, da povem, kaj razmišljam in da verjamem v svojega igralca. Malce sem pretiraval, ko sem dejal, da Nadal nima šans, a sem prednost takrat dajal Novaku. To je pač tako. Direktno povem, kaj mislim, a se to ni uresničilo in j... ga, imamo kar imamo. Pred lanskim Melbournom sem dejal, da so možnosti 50:50, a ga je nato Novak razbil. Najlažje je vedno reči nekaj sigurnega, na primer bo kar bo, zmagal bo boljši. Nadal je dokazal, da moje razmišljanje ni bilo pravilno," je še dejal nekdanji teniški as.

goran ivanišević | Avtor: Epa Epa

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice