Šport
2365 ogledov

Huda nesreča šampiona, večkrat se je prevrnil s Ferrarijem

Errol Spence Jr. twitter
Boksarskega šampiona je vrglo iz vozila.

Boksarski svetovni prvak v velterski kategoriji Errol Spence Jr. je v Dallasu doživel hudo prometno nesrečo s svojim Ferrarijem, ki se je nekajkrat prevrnil. Šampion ni bil privezan s pasom, ob prevračanju pa ga je vrglo iz vozila. Trenutno se nahaja v bolnišnici na oddelku za intenzivno nego.

Vzrok za nesrečo še ni znan, nekaj ur pred nesrečo pa je boksar objavil video na instagramu, na njem pa se je s prijatelji zabaval v enem izmed nočnih barov.

"Ob 2.53 je Ferrari  pri veliki hitrosti zapeljal s cestišča in se nato nekajkrat prevrnil, voznika, ki ni bil pripasan, pa je katapultiralo iz njega. Vzrok za nesrečo je za zdaj še neznan," so sporočili iz policije. Beli Ferrari je bil edino vozilo vpleteno v nesrečo, Spence Jr. pa je bil v kritičnem stanju prepeljan v bolnišnico.

Spence v profesionalni karieri še ni doživel poraza. Nastopil je v 26 borbah in zabeležil prav toliko zmag, kar 21-krat je dvoboje predčasno končal z knockouti. Kot zadnjega je po sodniških točkah premagal Shawna Porterja, dvoboj pa je bil označen za enega najboljših v tem letu. 

Errol Spence Jr. | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 2
  • Avatar Elikressa
    Elikressa 00:56 12.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • Avatar Kimberley-Echo
    Kimberley-Echo 23:46 11.oktober 2019.

    Pri vseh teh zmagah pomeni, da je zaslužek velik in to prehitro. Kupil bi si naj najprej pamet, pa bi uvidel, da sploh ne potrebuje Ferrarija.