Šport
116248 ogledov

Izbranka Primoža Rogliča potrdila to, česar smo se vsi bali!

Primož Roglič in Lora Klinc Profimedia
Izbranka Primoža Rogliča je ob predstavitvi svoje knjige z naslovom "Kilometer nič" spregovorila tudi o zdravstvenem stanju najboljšega kolesarja na svetu.

Slovenec Primož Roglič, najboljši kolesar zadnjih dveh let, zaradi poškodbe morda sploh ne bo startal na največji kolesarski dirki vseh časov, slovitem Tour de Franceu, katerega si je tudi zadal kot glavni cilj sezone.

To je potrdila njegova partnerica Lora Klinc, ki je v ponedeljek predstavila svojo prvo knjigo, katero je naslovila Kilometer nič. "Lanska Dirka po Španiji je vse postavila na pravo mesto. Zgodba sloni na Vuelti, a so v njej tudi druge Primoževe dirke," je izdajo svoje knjige pokomentirala Klinčeva.

Lora Klinc, Kilometer nič | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Slej ko prej pa se jo morala Klinčeva soočiti z vprašanjem, ki muči vse slovenske ljubitelje kolesarstva. Kako je s Primožem Rogličem po grdem padcu ter odstopu s Kriterija Dauphine ter ali je morda ogrožen celo njegov nastop na Dirki po Franciji?

"Najpomembnejše vprašanje trenutno je, ali bo Primož res lahko startal. Vsi si to želimo, a še čakamo na potrditev," je resnost poškodbe, ki jo je utrpel na nedavnem Kriteriju Dauphine razkrila Klinčeva.

Primož Roglič | Avtor: instagram instagram

Padec ter poškodbe zadobljene tekom 4. etape slovite dirke so se namreč izkazale za dosti bolj resne, kot pa se je sprva mislilo, ko je Primož na videz s precejšnjo lahkoto dokončal etapo ter se brez težav zoperstavil tudi vsem najboljšim kolesarjem na svetu.

"Ta padec je vse prizemljil. Celo preveč. Po eni strani bi bilo lahko še veliko hujše. A zakaj se je moralo dogoditi ravno pred startom Toura? Kar s tesnobo čakam, kaj bo," je zaključila vidno zaskrbljena Klinčeva.

 

Komentarjev 6
  • mugos 14:09 22.september 2020.

    Navijal sem za Pogačarja !!!!!!!! Roglič, več sreče prihodnjič in ne bodi nevoščljiv !!!!

  • Avatar Contilenna
    Contilenna 01:20 25.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • arthur 22:34 24.avgust 2020.

    Jebeni click bait...

Sorodne novice