Šport
31 ogledov

James Rodríguez najbolj seksi moški leta 2014

James Rodriguez Daniela Ospina Salome Instagram
Kolumbijski nogometaš, ki je širši javnosti postal znan, ko se je okitil z naslovom najboljšega strelca nedavnega mundiala, je bil izbran za najbolj seksi moškega po izboru španske izdaje revije People.

Revija People En Español je Jamesa Rodrígueza razglasila za najbolj seksi moškega v letu 2014. Kolumbijski vezist, za katerega je Real Madrid poleti AS Monacu plačal skoraj 80 milijonov evrov, je na listi nasledil Brada Pitta, Georga Clooneya, Johnyja Deppa, Matta Damona, Ryana Reynoldsa ... 

James je pred kratkim v promet spravil tudi svojo linijo spodnjega perila in tako postaja vse bolj zanimiv za oglaševalce, kar je gotovo pogodu predsedniku Reala Florentinu Pérezu. 23-letnik je lani za zajetno vsoto prestopil iz Porta v Monaco, v letošnjem prestopnem roku pa je svojo ceno skoraj podvojil na račun šestih golov, ki jih je zabil na petih tekmah mundiala.  

Od Envigada do Reala

"Je zelo privlačen moški. Toda kar mi je na njem najbolj všeč, je njegova osebnost. To je tisto, kar res ljubim pri njem," je dejala njegova žena Daniela Ospina. Slednja je sicer sestra Jamesovega reprezentančnega kolega in vratarja Arsenala - Davida Ospine. "Še vedno je enak. Najbolj ga zaznamuje njegova skromnost," pa je izbor pokomentirala Jamesova mati Maria del Pilar Rubio

180 cm visoki napadalni vezist je v mladih letih igral za Envigado, nato pa za argentinski Banfield, portugalski Porto in francoski AS Monaco. V Madrid je prišel potem, ko je s šestimi goli postal najboljši strelec mundiala. Za Kolumbijo je na 27 tekmah dosegel 11 zadetkov. Za Real Madrid je zabil svoj prvenec na prvi tekmi španskega superpokala proti madridskemu Atléticu.

James Rodriguez People en Espanol najbolj seksi moški 2014 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.