Šport > Kolesarstvo
11336 ogledov

Legendarna smučarka podala mnenje o Rogličevih sposobnostih

Primož Roglič Profimedia
Slovita avstrijska smučarka zadovoljna z Rogličevo predstavo na smučeh.

Primož Roglič je nove moštvene kolege spoznaval na tradicionalnem kampu kolesarjev Bore-Hansgrohe, ob jesenskem 'team buildingu' pa je opravil tudi nekaj voženj na smučeh na smučišču v Söldnu. Nad tehniko nekdanjega smučarskega skakalca in kolegov sta bedela tudi bivša izjemna avstrijska smučarja Benjamin Raich in Marlies Raich, ki jo ljubitelji alpskega smučanja bolj poznajo pod dekliškim priimkom Schild.

Slednja je slovenskega kolesarskega asa pohvalila. "Na začetku je bil nekoliko zadržan, a verjetno zato, ker je imel kot skakalec dalše smuči. Toda nato mu je šlo zelo dobro," je ocenila nekdanja svetovna prvakinja v slalomu in dobitnica dveh olimpijskih kolajn.

"Bilo je zelo zabavno, čeprav že dolgo nisem bil na smučeh," pa so besede slovenskega kolesarskega asa zapisali pri Kronen Zeitungu.

Roglič je danes sicer izvedel za podrobnosti trase na Touru 2024. Prav zmaga na dirki po Franciji je cilj, ki so si ga s Slovencem skupaj zastavili pri Bori.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice