Šport > Kolesarstvo
18090 ogledov

Roglič zvezda posnetka, ki je nasmejal svet: "Pet nasvetov Primoža Rogliča"

Primož Roglič Twitter
Ekipa Jumbo-Visma je poskrbela za prisrčen posnetek, ki je nasmejal športne ljubitelje širom sveta.

Smo tik pred začetkom Olimpijskih iger v Pekingu in čeprav je večina športnikov za vrhunec zadnjih štirih let vrhunsko pripravljena, nikoli ne škodi še kakšen dodaten nasvet. In prav za slednje so poskrbeli pri Jumbo-Vismi, ki ima sicer tudi svojo ekipo v hitrostnem drsanju.

Jumbo-Visma je tako objavila zelo zabaven posnetek, na katerem njihov velik šampion Primož Roglič, ki ima veliko izkušenj tudi iz zimskih športov, svojim sotekmovalcem predstavi pet nasvetov, kako se lotiti Zimskih olimpijskih iger.

Primož se na začetku pojavi na sestanku svoje ekipe, kjer razkrije veliko skrivnost, da je bil nekdaj smučarski skakalec. Ko se šok in nejevera pri sotekmovalcih umirita, pa Roglič razkrije, da bo tokrat spremljal drug šport - hitrostno drsanje. Dosti njihovih kolegov iz drsalne ekipe Jumbo-Visme se bo namreč odpravilo v Peking. In Primož ima zanje pet nasvetov:

1. Ne imejte nesreč (zelo oseben nasvet Primoža Rogliča, ki je v zadnjih letih postal pravi mojster spektakularnih padcev)

2. Bodite previdni, rado drsi (spomini na nesrečo, ko je ekipa Jumbo-Visme med kronometrom zapeljala čez moker pas ceste in so se številni njihovi kolesarji znašli na tleh)

3. Pazite se ljudi z napisi (boleči spomin na lanski Tour de France, ko je neprevidna navijačica sklatila celotno nizozemsko ekipo)

4. Za nasvet se obrnite na Wouta (Wout van Aert, nekdanji svetovni prvak v ciklokrosu, velja za mojstra obvladovanja kolesa na vseh površinah, znašel se je tudi že na ledu in snegu)

5. Ni konec, dokler ni resnično konec (še en zelo oseben nasvet, saj se ves kolesarski svet spominja, kako je dobil svoj prvi kolesarski spomenik, ko je na dirki Liege-Bastogne-Liege na ciljni črti premagal Juliana Alaphilippa)

Za konec pa je Primož ponudil še eno modrost: "Če vam ne uspe v Pekingu, se lahko vedno preizkusite še v katerem drugem športu."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice