Šport > Kolesarstvo
3960 ogledov

Tako izgleda, ko Pogačar sede za volan formule

Tadej Pogačar Instagram/UAE Team Emirates
Pri UAE Team Emirates so poskrbeli za resnično neverjetno izkušnjo za svoje kolesarje.

Kljub temu, da se je kolesarska sezona komaj zaključila, pri eni najmočnejših ekip na svetu UAE Team Emirates ne počivajo, temveč so že začeli z novimi obveznostmi.

Celotna moška ekipa se je tako že odpravila v Združene arabske emirate, kjer imajo natrpan urnik s številnimi opravili, katerih namen je predvsem promocija kolesarstva po celotni deželi.

"Po nepozabni sezoni polni uspehov smo navdušeni, da se lahko kot ekipa vrnemo v ZAE, kjer lahko pozdravimo prijatelje in sponzorje ter z njimi proslavimo to leto ter se hkrati obrnemu k prihodnjemu. Vedno prejmemo prav posebno dobrodošlico in smo priča vplivu, ki ga imamo na širjenje koles in kolesarstva po celotnih ZAE. Pomembno je, da smo tu in se resnično povežemo z ljudmi, ki nam omogočajo ves to, kar počnemo," je obveznosti po končani sezoni pokomentiral vodja ekipe Mauro Gianetti.

Kolesarske zvezdnike je tako v teh dneh pričakalo dosti promocijskega kolesarjenja s tamkajšnjimi prebivalci, prav poseben pa je bil sredin obisk dirkališča Yas Marina, na katerem Abu Dhabi gosti dirke Formule 1.

Tu so kolesarji ekipe UAE Team Emirates doživeli prav neverjetno izkušnjo, saj jim je bilo dovoljeno, da so po pod reflektorji razsvetljeni legendarni progi odvozili nekaj krogov v bolidu Formule 3.

Med pogumneži, ki so se podali na progo, je bil tudi slovenski šampion, ki je pod slike, ki jih je objavil na Instagramu, zapisal: "Kakšen izjemen dan. Hvala vsem, ki ste omogočili to izkušnjo. Trening kamp za sezono 2022 je prav zverinski."

Sicer nismo uspeli zvedeti, če je Pogačar tudi v vozilu Formule 3 tako uspešen in hiter kot na kolesu, a sodeč po slikah je užival na polno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice