Šport > Košarka
49 ogledov

''Bolj spominjajo na wrestling ekipo''

new york knicks beno udrih Reuters
Marc Cuban, lastnik košarkarske ekipe Dallas Mavericks, je prepričan, da je vodstvo lige NBA z izbiro dresov s kratkimi rokavi naredilo veliko napako.

Deset moštev košarkarske lige NBA je na božični dan zaigralo s posebnimi dresi, ki so po mnenju lastnika teličkov Marka Cubana bolj spominjali na drese srednješolske wrestling ekipe. 'Niso mi všeč. Po mojem mnenju so fantje izgledali kot srednješolska wrestling ekipa,'' je povedal Cuban.

NBA je želela drese na ta način promovirati kot vsakodnevno oblačilo. ''Lahko bi se domislil boljšega načina prodaje dresov s kratkmi rokavi. Če želimo, da jih ljudje nosijo, bi bilo bolje, če bi jih trenerji in vsi ostali nosili v resničnem življenju. Jaz bi se tega lotil drugače, videli pa bomo, kaj se bo zgodilo,'' je dodal ameriški poslovnež.

Cuban je prepričan, da bo morebitne kupce odvrnil ozek kroj, zato bodo kupovali nekaj številk prevelike drese. ''Kupili jih bodo navijači, ki si želijo biti moderni, ne pa ljudje, ki bi jih nosili vsakodnevno. Ne verjamem, da bodo šole vesele, če bodo 16-letniki nosili oprijete wrestling drese. Menim, da se bodo prodajali, a lahko bi se še bolj. To je moje mnenje. Morda se motim. Morda bodo na Kitajskem šli za med,'' je zaključil Cuban.

S kratkimi rokavi na dresu New York Knicks je bil nezadovoljen tudi slovenski košarkar Beno Udrih. ''Osebno me motijo in ovirajo moj met. Navajen sem, da pri metu lahko ramo in komolec dvignem neovirano,'' je povedal Udrih.

tvit beno udrih dres new york knicks | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.