Šport > Košarka
861 ogledov

"Če sem zadel nekaj košev, še ne pomeni, da sem igral dobro"

anthony randolph slovenija ukrajina
Po zmagi Slovenije nad Ukrajino (79:55) so vtise o tekmi osmine finala strnili selektor Igor Kokoškov ter reprezentanta Anthony Randolph in Klemen Prepelič.

Slovenska reprezentanca je na tekmi osmine finala nadigrala Ukrajino in si zagotovila nastop v četrtinaue. Poleg Luke Dončića sta bila med bolj razpoloženimi igralci še Anthony Randolph in Klemen Prepelič.

slovenija ukrajina eurobasket EuroBasket Šport Dragiću se je tresla roka, epska predstava Randolpha

"Čeprav sem zadel nekaj košev, to še ne pomeni, da sem igral dobro. Imel sem že boljše tekme na tem prvenstvu, vendar žoga tedaj ni hotela skozi obroč. Dobro smo opravili delo. Strokovni štab nas je odlično pripravil na tekmeca, mi na parketu pa smo izpolnili naloge. Igrali smo tako kot na vseh dosedanjih tekmah; dobra obramba nam je prinesla lahke zaključke, odlično vzdušje v ekipi pa nam omogoča tudi zelo dobro komunikacijo na igrišču," je povedal Randolph, ki se je ustavil pri 21 točkah.

"Zdaj ne bi bilo pošteno govoriti o tem, koga si bolj želimo, saj imata tako Latvija kot Črna gora dovolj izkušenih in neugodnih igralcev." - Igor Kokoškov

"Naš načrt je bil čim prej zlomiti odpor Ukrajincev. Do polčasa smo si nabrali lepo prednost, a smo se med odmorom zmenili, da jo moramo še povečati. Ko smo prišli na plus 20, je tudi Ukrajini popustila zbranost in imeli smo odprto pot do zmage. Zavedamo se, da so pred nami le še tri tekme, zato je trener večji del tekme vztrajal z najboljšimi na parketu, saj moramo ostati v tekmovalnem ritmu. Če bo Randolph tudi na naslednjih tekmah igral tako kot danes, se nimamo česa bati," je po tekmi povedal Prepelič, ki je dosegel 14 točk.

Slovenija EuroBasket 2017 Stavnice Šport Obrnili ploščo, takšne možnosti pripisujejo Sloveniji

Z razpletom tekme je bil zadovoljen tud Kokoškov, čeprav je poudaril, da imajo fantje še nekaj rezerve: "Dobro smo se pripravili na tekmeca, saj smo se zavedali, da si ne smemo privoščiti slabega dne. Igralci so bili zbrani in na igrišču so dali vse od sebe. Zadovoljen sem z energijo, ki so jo pokazali. Nismo odigrali popolne tekme, naredili smo kar precej napak, a generalno gledano sem zadovoljen, saj smo natančno izpolnili načrt. Jutri nas čaka dan odmora, nato pa bomo začeli pripravo na naslednjega tekmeca. Zdaj ne bi bilo pošteno govoriti o tem, koga si bolj želimo, saj imata tako Latvija kot Črna gora dovolj izkušenih in neugodnih igralcev."

Auuu! Šport Dončiću se je stemnilo pred očmi


 

Komentarjev 1
  • s4turn 12:32 10.september 2017.

    eDominations je strateška spletna igra, ki temelji na štirih modulih – političnem, vojaškem, ekonomskem in medijskem. Je simulacija resničnega sveta, ki jo krasi to, da v njej ni potrebno viseti 2 uri na dan, da bi držal korak z ostalimi. ...prikaži več Igra je v nenehnem razvoju in ti ponuja vedno nove izzive. Jedro vsega pa je aktivna in živahna skupnost, ki poskrbi, da ti nikoli ni dolgčas. Pridruži se! https://www.edominations.com/si/register/28606