Šport > Košarka
6509 ogledov

Clippers še kar niso pozabili Dončića! Zvezdnik ponovno udaril po Luki

Luka Dončić in Patrick Beverley Profimedia
Eden najbolj umazanih igralcev lige NBA se je tokrat s svojo izjavo spravil tako nad Nikolo Jokića, kot tudi Luko Dončića.

Los Angeles Clippers so dobili tretjo tekmo s 113:107 ter povedli v seriji proti Denver Nuggets z 2:1. Po tekmi pa je v svojem stilu ponovno bil najglasnejši Patrick Beverley, ki se je tokrat spravil nad Nikolo Jokića, spotoma pa se je še malo obregnil ob Luko Dončića.

Luka Dončić in Patrick Beverley | Avtor: Profimedia Profimedia

Beverley sicer slovi za enega najboljših obrambnih igralcev lige, ki pa v seriji proti Dallasu ni imel velike vloge, saj ga je pestila poškodba, povsem drugače pa je v seriji proti Denverju, pri katerem enega izmed najbolj umazanih igralcev lige najbolj moti sbrski center Jokić.

"Jokić v ligi predstavlja to, kar predstavlja tudi Dončić. Ves čas nekaj maha ter gestikulira. Izvaja pritisk na sodnike, da bi sodili tako, kot si želi," je po tekmi pametoval Beverley.

Na njegovo izjavo se je na kratko odzval Jokić, ki je svojemu nasprotniku sporočil: "Vi ste imeli 26 prostih metov, mi pa samo 10!"

Beverley je sicer tekmo zaključil s 7 točkami, 4 skoki in 3 asistencami, medtem ko je Jokić odigral še eno odlično partijo, a tudi 32 točk, 12 skokov ter 8 aistenc ni bilo dovolj za ugodnješi izid njegove ekipe.

montrezl harrell luka dončić Poraz Dragića Šport Zvezdniku, ki je ozmerjal Dončića, priznanje lige NBA luka dončić NBA Šport Luka Dončić ni več novinec leta Igor Kokoškov Bivši selektor Šport Kokoškov o Dončiću: "Jaz zdaj ne bi govoril z vami, če ..." dončić morris Zadnja tekma Šport Liga NBA kaznovala Dončića dončić porzingis Evropski trojček Šport Dallas favorit, da pripelje Antetokounmpa luka dončić Šele na 3. mestu Šport Dončić škandalozno ostal brez nagrade!
Komentarjev 2
  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 16:09 08.september 2020.

    Belci so res v podrejenem položaju. Še posebej če so mladi in tujci. Je res potrebno biti izredno močan, pameten in odporen proti njihovim nenehnim pritiskom z vseh strani, na igrišču kot v sistemu. Goran to krmari odlično.

  • gregor51 15:45 08.september 2020.

    govedo črno rasistično