Šport > Košarka
1143 ogledov

Deset NBA trenutkov, ki so v 2021 zažgali internet

Milwaukee Bucks Phoenix Suns Profimedia
V preteklem letu smo v najmočnejši košarkarski ligi na svetu videli veliko spektakularnih in zgodovinskih potez.

Med izbor desetih trenutkov leta 2021 ni prišla nobena akcija s slovenskim košarkarjem v glavni vlogi, kljub temu pa je priloženi posnetek vreden ogleda.

Kar tri momente je zaznamoval Stephen Curry. Najprej z 62 točkami proti Portland Trail Blazers, nato z dramatično zmago v metanju trojk na All-Star vikendu, nazadnje pa še z rekordom po številu zadetih trojk v zgodovini lige.

V izbor je prišlo nekaj detajlov finalne serije med Phoenix Suns in Milwaukee Bucks. Izbrana je bila ukradena žoga in alley-oop asistenca Jrueja Holidaya za zabijanje Giannisa Antetokounmpa, ki je bilo eden ključnih momentov finala. Antetokounmpo je zablestel še s tradicionalnim slavjem v slačilnici po osvojenem naslovu prvakov.

jason kidd Kaotične razmere Šport Trener Dallasa sredi covidne krize nasmejal s predlogom

Med deseterico je dvakrat prišel center Phoenixa DeAndre Ayton: prvič z zabijanjem za slavje v seriji nad Los Angeles Clippers ter kot tarča motivacijskega nagovora trenerja Montyja Williamsa.

Med izbranimi akcijami se je znašlo silovito zabijanje Anthonyja Edwardsa za Minnesoto proti Torontu, pa atraktiven protinapad Brookyln Nets proti Clevelandu ter epski preobrat Washingtona proti Brookylnu, ko so Čarovniki osem sekund pred koncem zaostajali za pet točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice