Šport > Košarka
32462 ogledov

Dih jemajoča poteza Luke Dončića: "To je za štiri točke"

Šport: Prizor izklesanega Dončića obnorel navijače Dallasa Instagram
Slovenski čudežni deček je tokrat presegel celo samega sebe.

Luka Dončić je s spektakularnim košem popestril enega zadnjih treningov slovenske reprezentance pred četrtkovo kvalifikacijsko tekmo za nastop na SP 2023.

košarka SLO-HRV Reprezentanca Šport Nič več pripravljalnih tekem, zdaj gre že zares

Varovance Aleksandra Sekulića po šestih pripravljalnih obračunih, na katerih so pred Slovenci pokleknili košarkarji Nizozemske, Črne gore, Turčije, Ukrajine, Srbije in Hrvaške, čakata pomembna dvoboja z Estonijo (25. avgust) in Nemčijo (28. avgust).

Razpoloženje v slovenski izbrani vrsti je vrhunsko in rezultatom primerno, za dodaten dvig morale pa je tokrat s fantastičnim košem prek celega igrišča poskrbel kdo drug kot prvi zvezdnik reprezentance Luka Dončić.

Luka Dončić Fenomen Šport "Dončić je tako prekleto počasen, kako ga ne morejo ustaviti?"

"Nadaljuje se izziv za najtežji koš," so posnetku Dončićeve mojstrovine pripisali pri Košarkarski zvezi Slovenije (KZS) in dodali: "Luka spet udaril."

Navdušenje so delili tudi navijači. "To je za štiri točke," se je glasil eden izmed odzivov. "Prevod ni potreben," je zapisal nek tuj navijač slovenskega asa. "Uh, naslednjič bo iz garderobe ali s parkirišča," je dodal tretji.

Komentarjev 2
  • 8e1959c12b71f02f8171e5f4378c561a9f5245b2 09:19 25.avgust 2022.

    YOUTUBE : "GATTUSO HITS IBRAHIMOVIC IN THE FACE". MALO VIŠE ŽIVOTA I AGRESIJE OD MALOG.

  • radovednica 07:53 25.avgust 2022.

    Vržete na rit s takšnimi pompoznimi naslovi. Kaj pa je to takšnega? to se je dogajalo že desetletja nazaj, dejansko na odločilnih tekmah, na vseh ravneh in nivojih tekmovanj, že takrat, ko ni bilo "potuhe" imenovane 3 točke. In v ...prikaži več časih, ko se je igrala dobra, boljša od sedanje košarke, lepa košarka, ko so tudi na naših širših prostorih igrali velemojstri, kakršnih danes niti v sanjah ni več. Pa kakšen "halo" zganjate vsi!