Šport > Košarka
71525 ogledov

Dončić dolžan 1,7 milijona evrov

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Pri Realu Dončiću trenutno onemogočajo normalne treninge v ZDA.

"Ni še sodeloval na treningu z ekipo, ker se mora še dogovoriti z Real Madridom glede odkupnine. Bližamo se temu, da opravimo s temi rečmi, a nismo še tam, kjer bi si želeli biti," je trenutno stanje v katerem se je znašel tretji izbor na draftu pokomentiral trener Dallasa Rick Carlisle. Slovenski najstnik namreč še ni prejel izpisnice iz prejšnjega kluba.

Pri madridskem Realu po poročanju eurohoops.net pričakujejo odkup pogodbe, ki naj bi bila vredna okoli dva milijona ameriških dolarjev (1,7 milijona evrov). Brez potrebnih papirjev, ki jih mora Real poslati Dallasu, Luka Dončić še ne sme vaditi s svojimi novimi soigralci. Trenutno opravlja individualne treninge.

Jorge Garbajosa Garbajosa Šport "Nikoli nisem silil Dončića, da bi igral za Španijo"

"Bo pa tudi Dončić v Vegasu," je medijem poudaril Carlisle. Telički iz Dallasa so v Las Vegas prispeli pozno v četrtek, prvo tekmo pa imajo na sporedu danes proti moštvu Phoenix Suns. Čeprav številni navijači nestrpno pričakujejo, da bodo na parketu videli tudi slovenskega čudežnega dečka, je Carlisle izpostavil, da Dončić po uspešni sezoni v Realu še ni imel časa za počitek.

Dončić bil proglašen za najkoristnejšega igralca (MVP) evrolige v minuli sezoni. Z moštvom iz Madrida je 19. junija osvojil naslov španskega prvaka, nato pa se je v New Yorku udeležil nabora lige NBA. Tam ga je na tretjem mestu izbrala ekipa Atlanta Hawks, ki ga je nato v menjavi igralcev poslala k Dallas Mavericks.

Komentarjev 11
  • Chloe_Gairdner 17:01 06.julij 2018.

    Google zdaj plačuje € 701 do € 012 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom lahko to naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 32571 mesečno, to počne, in ona me ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje to lahko brez težav zaslužijo € 623 dnevno in lahko zaslužijo celo višje s čas0m ... Tako sem začel ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob8.Com

  • Vesoljec 15:30 06.julij 2018.

    Nagajanje Špancev.

  • mitja59 11:49 06.julij 2018.

    Lovebites ... zamenjaj portal! Npr. zadovoljna.si

Sorodne novice