Šport > Košarka
12986 ogledov

Kar sta po dveh dneh poznanstva počela Dončić in Tobey, je šokiralo vse

mike tobey KZS/Aleš Fevžer
Slovenski NBA zvezdnik Luka Dončić je že na prvi skupni tekmi navdušil novega reprezentančnega soigralca.

Na drugi pripravljalni tekmi s Hrvaško pred kvalifikacijami za nastop na OI sta v dresu z državnim grbom prvič skupaj zaigrala Luka Dončić in naturalizirani Američan Mike Tobey. Čeprav sta pred uvodnim preizkusom oddelala le en konkreten trening, se med njima že razvija prava kemija.

To se je pokazalo na tekmi v Stožicah, kjer se je njuna nesporna usklajenost potrjevala z več uspešno izvedenimi "alley-oopi". Dončić je naturaliziranega košarkarja Valencie večkrat zaposlil s podajami pod obroč, kjer je 213 centimetrov visoki center žogo vztrajno potiskal skozi mrežico.

Luka Dončić Tekma Šport Slovenci še enkrat ugnali Hrvate, tokrat z Dončićem in Tobeyjem

"Imata boljšo kemijo kot Luka in KP," se je glasil eden od zapisov na spletu. "Mike Tobey k Mavsom. Že potrjeno?" se je pošalil nek uporabnik, drugi pa je dodal:  "Noro, koliko pick 'n' rollov sta odigrala. Več kot Luka in KP v celo sezoni."

košarka navijači slovenija | Avtor: KZS/Aleš Fevžer KZS/Aleš Fevžer

Tobey, po Arrielu McDonaldu, Anthonyju Randolphu in Jordanu Morganu četrti naturalizirani Američan v slovenski izbrani vrsti, je bil po zmagi poln hvale na račun zvezdniškega soigralca. "Zelo enostavno je igrati z igralcem, kakršen je Luka. To so bili najlažji koši, kar sem jih kdajkoli dosegel. Žogo je vrgel proti obroču, jaz pa sem jo moral samo potisniti skozi," je povedal 26-letnik.

Luka Dončić Iz ene skrajnosti... Šport To je zagotovo najbolj nor podatek o Dončiću, kar ste ga kdaj videli luka dončić Epski prizori Šport Mravljinci po telesu! Poglejte, kaj je povzročil Dončić Luka Dončić Navdušenje Šport Navijači Dallasa so si zaželeli še enega Slovenca

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.