Šport > Košarka
2945 ogledov

Dončić nagovoril Slovenijo

Luka Dončić Edo Murić Slovenija Španija EuroBasket 2017 polfinale epa
Košarkarski as se je oglasil pred tekmo z Belorusijo.

Slovenski navijači na petkovi tekmi v Stožicah, kjer se bodo aktualni evropski prvaki pomerili z Belorusi, ne bodo mogli uživati v fantastičnih potezah Luke Dončića.

Košarkar Real Madrida je eden tistih zvezdnikov, ki se zaradi klubskih obveznosti ne bodo mogli udeležiti reprezentančne akcije v lovu na SP 2019.

Finale Eurobasket, Slavje Nova era Šport S takšnim avtobusom bodo potovali zlati Slovenci

Čeprav ne bo mogel igrati v Ljubljani, je Dončić z mislimi pri reprezentanci. Soborcem in slovenski javnosti je ob tej priložnost poslal lepo sporočilo. "Pozdravljeni vsi Slovenci. Žal mi je, da ne morem biti z vami, vendar bi vas rad vse povabil v Stožice v petek na tekmo proti Belorusiji in seveda bom navijal za vas," je sporočil 18-letnik.

 

PREBERITE ŠE:

Slovenija Latvija EuroBasket 2017 Evropski prvak Šport Jaka Lakovič: V Bilbau in Barceloni navijajo za Slovenijo Finale Eurobasket, Slavje Vroča roba Šport Zlatega Slovenca snubijo v NBA, vabi ga tudi Real Madrid Rado Trifunović Selektor Šport "Vodim najboljšo ekipo na svetu" Gašper Vidmar rojstni dan EuroBasket 2017 Gogijev vpliv Šport Slovenski as: "Na koncu sem bil predrag za Real"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.