Šport > Košarka
362 ogledov

Dončić priskočil na pomoč

košarka Slovenija - Grčija Saša Despot
Slovenski košarkarski zvezdnik je preko svoje fundacije pomagal v občini Prevalje.

Številni slovenski športniki so se v zadnjih dneh izkazali s pomočjo prizadetim v katastrofalnih poplavah, med njimi je tudi slovenski košarkarski superzvezdnik Luka Dončić. Ta je preko svoje fundacije priskočil na pomoč tudi občini Prevalje in tamkajšnjim gasilcem, ki so nujno potrebovali opremo za sanacijo škode.

Občina Prevalje se je za donacijo zahvalila na svoji facebook strani, v zahvalo pa je vključila tudi gasilce. "S tem bo sanacija posledic poplave veliko lažja," so ob fotografiji s prispelo opremo zapisali na omenjeni FB strani.

Luka Dončić bo sicer v torek s soigralci iz reprezentance odpotoval na Japonsko. V naslednjih dneh četo Aleksandra Sekulića še čaka pripravljalni dvoboj z domačo izbrano vrsto, 25. avgusta pa se bo začelo tudi svetovno prvenstvo. Slovenci bodo tekme v skupini F, njihovi nasprotniki bodo po vrsti Venezuela (26. avgust), Gruzija (28.) in Zelenortski otoki (30.), odigrali na otoku Okinawa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice