Šport > Košarka
6203 ogledov

Dončić se po suvereni zmagi zbudil in spremljal pravo dramo

Šport: Dončić se po suvereni zmagi zbudil in spremljal pravo dramo - Luka Dončić Profimedia
Cedevito Olimpija se spremlja tudi na drugi strani luže.

Luki Dončiću je uspelo nekaj, v kar so mnogi dvomili, oziroma bili celo prepričani, da je nemogoče. V odločilni tekmi je sredi Arizone premagal prepričljivo najboljše moštvo rednega dela prvenstva, potem ko so njegovi Dallas Mavericks s kar 123:90 odpihnili Phoenix Suns in se uvrstili v konferenčni finale.

Luka Dončić Kendall Jenner Američani udarili Šport Za takšne Lukove in Dallasove predstave naj bi bila zaslužna ta zvezdnica

Tu jih že v noči iz srede na četrtek čaka prva tekma proti zvezdniški ekipi Golden State Warriors, tako da časa za počitek praktično ni. A vseeno so si igralci Dallasa po najpomembnejši zmagi v zadnjih desetih letih zaslužili vsaj mirno ponedeljkovo jutro.

In zagotovo si najboljši igralec letošnje končnice ni niti v sanjah predstavljal, da bo v ponedeljkovih jutranjih urah priča pravi drami, potem ko si je za dobro jutro na svojem računalniku vklopil prenos tekme svoje nekdanje ekipe Cedevite Olimpije.

Luka Dončić | Avtor: Instagram/Luka Dončić Instagram/Luka Dončić

A kako se je motil! Prepričani smo, da je ob gledanju svojega nekdanjega kluba, kako se proti evropskemu velikanu Crveni zvezdi bori za uvrstitev v finale ABA lige, izgubil dosti več živcev ter bil stokrat bolj napet in nervozen, kot je bil ob pometanju s Phoenixom dan prej.

Za razliko od njegove tekme se je namreč v Stožicah odvila prava drama, saj je Cedevita Olimpija najprej na prav neverjeten način po košu in dodatnem prostem metu nasprotnika desetinko pred koncem zapravila zmago, a se nato odlično pobrala v podaljšku ter presenetila velikega favorita dvoboja in zmagala z 88:80.

Cedevita Olimpija Liga ABA Šport Olimpija v infarktni tekmi pred polnimi Stožicami premagala Zvezdo

Zagotovo je Olimpiji do zmage pomagala tudi pomoč in vzpodbuda iz Amerike, ko je zanjo navijal celo najbolj vroči košarkar sveta zadnjih tednov, a vseeno Luki priporočamo, da si drugič za sprostitev pred prihajajočimi tekmami izbere nekoliko manj stresno vsebino.

Luka Dončić Zažgali splet Šport Zaradi Luke se oglasila celo njegova velika rivala in stari sovražnik Luka Dončić Luka tega ni pozabil Šport Celo eden izmed Dallasovih že odpisal svojo ekipo, zdaj se izgovarja... Šport: To sta prva koraka, ki ju bodo zdaj storili pri Dallasu Pametnjakovič Šport Kontroverzni strokovnjak se opravičil Dallasu, pri tem si privoščil novo sramoto
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice