Šport > Košarka
728 ogledov

Dončić se vrača, prvič z okrepljeno ekipo

Luka Dončić Profimedia
Slovenski zvezdnik je imel v preteklih dneh nekaj zdravstvenih težav.

Luka Dončić je izpustil zadnji dve srečanji Dallas Mavericks. Teksačani so obe tekmi izgubili, najprej doma proti Indiana Pacers (94:109), nato pa še v gosteh proti New Orleans Pelicans (112:103).

Ljubljančan je prvi obračun izpustil zaradi težav v spodnjem delu hrbta, drugega pa zaradi bolezni (ni bil Covid-19). Zadnjič je tako igral prejšnji teden ob zmagi proti Minnesota Timberwolves (108:128).

chriss dončić Nasilnež Šport Se spomnite, kako je napadel Dončića? Ne piše se mu dobro

Poslednjo tekmo v New Orleansu je ob Dončiću izpustil tudi Kristaps Porzingis. Latvijec je manjkal zaradi bolečin v kronično načetem kolenu.

Oba se bosta, po poročanju Sports Illustrated, vrnila za zmenek z Oklahoma City Thunder, ki je na sporedu v noči na torek po srednjeevropskem času. Dončić bo tako aktiven prvič po koncu prestopnega roka, ko je Dallas povlekel nekaj kadrovskih potez.

JJ Redick Tržnica Šport Takšna je ocena Dallasovega posla

So pa zato v težkem položaju gostitelji, ki se bodo verjetno morali znajti brez treh najboljših strelcev. Poškodovani so namreč Shai Gilgeous-Alexander, Darius Bazley in Luguentz Dort.

Dallas potrebuje zmago v hudem boju za pozicije v zahodni konferenci. Varovanci Ricka Carlisla so na osmem mestu, razlike med ekipami pa so zelo majhne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice