Šport > Košarka
42544 ogledov

Dončić v Ljubljani takoj doživel boleč udarec

Luka Dončić slovenska košarkarska reprezentanca Reševalni pas/Twitter
Zasedba slovenske košarkarske reprezentance za olimpijske kvalifikacije je dopolnjena.

Pripravam reprezentance Slovenije se je danes dopoldne v dvorani Stožice pridružil Luka Dončić. Opravil je prvi trening z ekipo pod vodstvom selektorja Aleksandra Sekulića.

Slovenija se bo v sredo, tudi z Dončićem, na Reki pomerila z izbrano vrsto Hrvaške. To bo prvi preizkus za evropske prvake iz leta 2017 pred kvalifikacijami za olimpijske igre v Tokiu.

Luka Dončić Clippers Mavs Iskanje pomoči Šport Dallas naj bi se zanimal za tega zvezdnika! Kakšen tandem bi bila z Luko!

Reprezentanca pa je pred kvalifikacijami žal ostala brez poškodovanega Žana Marka Šiška. Košarkar Bayerna, ki se je letos uveljavil v Evroligi, je staknil poškodbo stegenske mišice na zadnji tekmi finalne serije nemškega državnega prvenstva.

Okrevanje bo trajalo najmanj dva do tri tedne in tako Šiško reprezentanci ne bo mogel pomagati v Kaunasu, kjer bi bil kot branilec lahko velika opora Dončiću.

Slovenija se bo v Kaunasu v predtekmovanju merila z Angolo in Poljsko. V drugi predtekmovalni skupin so Venezuela, Južna Koreja in gostiteljica Litva. Po predtekmovanju se bo igral polfinale in nato finale. Na OI pelje le prvo mesto na turnirju.

Mark Cuban Pereča tema Šport Dončićev šef o govoricah, da je prišlo do razkola med Luko in vodstvom kluba

Luka Dončić slovenska košarkarska reprezentanca | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 2
  • izy 07:29 16.junij 2021.

    Reprezentanca ni samo Dončić. Še večji pritisk mu naredite slo novinarji, da bo ja še pod večjim pritiskom. Dajte malo z glavo razmišljati

Sorodne novice