Šport > Košarka
7752 ogledov

V ZDA obleganje Luke Dončića, ki ga obravnavajo kot zvezdnika

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Slovenski košarkar je pristal v New Yorku.

Najboljši evropski košarkar Luka Dončić je prispel v Združene države Amerike. Slovenca so v New Yorku, kamor je pripotoval dan po zmagi v španskem domačem prvenstvu, pozdravili ameriški novinarji in navijači.

Dončić je v veliko jabolko prispel oblečen v pulover znamke slovitega Michaela Jordana in čepico z zaščitnim znakom newyorške baseball ekipe New York Yankees.

Mladi zvezdnik, ki ga je spremljala mama Mirjam Poterbin, je že takoj po pristanku začel deliti prve avtograme onkraj Atlantika.

"Zelo sem vesel, da sem tukaj. Zelo se veselim. Veseli me, da smo zmagali zadnjo tekmo in da sem lahko prišel sem. Rad bi se zabaval in užival v teh trenutkih. To je uresničitev mojih sanj," je zaupal ameriškim novinarjem.

Prenos nabora lige NBA, ki se bo začel ob 1. uri zjutraj, si lahko ogledate na programu SportKlub 1.

luka dončić Krog je sklenjen Šport Poezija! Dončićeva prva in zadnja mojstrovina pri Realu

Komentarjev 4
  • Indiana_Agar 18:07 21.junij 2018.

    Google mi plača 7283 evrov na 8257 evrov na teden za spletno delo od home.i so v tem mesecu opravili 29624 evrov spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudi neverjetna kariera v življenju .... Oglejtee si več tukaj ..... ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • inside 13:15 21.junij 2018.

    Mislim, da se ta njegova mama malo preveč rine vsepovsod zraven.

Sorodne novice