Šport > Košarka
4721 ogledov

Dončić: "Vprašajte tiste, ki so za to odgovorni"

luka dončić Epa
Prihajajoči meseci bodo ključni za prihodnost moštva Luke Dončića.

Kot čivkajo že vrabci na strehah, bo Luka Dončić potreboval pomočnika, če se želijo Dallas Mavericks vsaj približati uspehu iz leta 2011, ko so na krilih Dirka Nowitzkega osvojili doslej edini šampionski prstan v zgodovini franšize.

Telički so na sinočnji sedmi tekmi izgubili z Los Angeles Clippers in se tako še šestič v zadnjih šestih nastopih v končnici poslovili v prvem krogu.

luka dončić Razočaranje Šport Dončić kljub absurdnim številkam: "Ničesar še nisem dokazal"

Prihajajoča sezona bo Dončićeva četrta med košarkarsko elito in skrajni čas je že, da mu moštvo priskrbi ustrezno podporno zasedbo. Mavsi bodo imeli za prevetritev moštva na voljo kar nekaj t.i. "salary-capa", kar jim daje manevrski prostor pri pogajanjih z novimi okrepitvami.

"Še naprej moramo graditi ekipo okoli Dončića. Prihajajoči 'off-season' bo za nas zelo pomemben na več ravneh. Imamo kar nekaj prostih košarkarjev in več igralcev z raznimi opcijami. Možne so velike spremembe, vendar ni nujno. Čas bo pokazal. Luka je izjemen košarkar. Mislim, da temu nihče ne more oporekati. Graditi moramo naprej. Poletno obdobje  bo zelo pomembno," je povedal trener Rick Carlisle.

paul george luka dončić Hladen tuš Šport "Zakaj je Paul George mislil, da bi Luka želel njegov dres?"

Novinarji so za mnenje o tem, kako bi se reorganizacije morala lotiti ekipa, da bi se stvari premaknile v pravo smer, povprašali tudi Dončića, a se je mladi zvezdnik raje ugriznil v jezik. "Mislim, da bi morali to vprašati tiste, ki so zadolženi za sestavo ekipe. Jaz sem samo igralec. Resnično smo dali vse od sebe, odigrali smo odlično tekmo. Ponosen sem na ekipo. Vsi sovražimo poraze, vendar sem prekleto ponosen na svoje moštvo," je bil odločen Slovenec.

luka dončić Težava za Dallas Šport Dončić je del problema: "Analitika se moti"

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.