Šport > Košarka
184 ogledov

Dončićevi krvniki imajo novega

Tyronn Lue Epa
LA Clippers so po razočaranju v končnici imenovali novega glavnega trenerja.

Po poročanju več ameriških medijev bo novi glavni trener košafrkarjev Los Angeles Clippers 43-letni Tyronn Lue, ki je v sezoni 2019/20 opravljal naloge trenerskega pomočnika zdaj že nekdanjega glavnega trenerja zasedbe iz mesta angelov Doca Riversa. 

Lue bo s Clippers podpisal petletno pogodbo, potem ko bo s klubom uredil še zadnje podrobnosti. Luov prvi pomočnik bi moral biti Chauncey Billups.

Lue je do zdaj kot glavni trener vodil Cleveland Cavaliers od januarja 2016 do novembra 2018, z LeBronom Jamesom pa je v moštvu 2016 osvojil naslov prvaka, medtem ko je v končnici 2017 in 2018 izgubil.

Kakšen norec Šport Med proslavo naslova zavpil "je*eš Kobeja", sledil je pogrom

Rivers se je moral posloviti, potem ko so Clippers v polfinalu zahodne konference izpadli proti Denver Nuggets, čeprav so Kalifornijci vodili s 3:1 v zmagah.

Rivers ni bil dolgo brez delodajalca, saj je sprejel službo trenerja pri Philadelphia 76ers, ki je odpustilo Bretta Browna, ki ekipe ni znal popeljati do uspeha v končnici, ko je Philadelphia v prvem krogu izpadla proti Bostonu.

NBA Hong Kong NBA Šport Začetnik kitajsko-ameriške polemike ostal brez službe
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice