Šport > Košarka
22 ogledov

Dragić: Včasih mislim da sanjam

Goran Dragić EPA
Goran Dragić v Ligi NBA kaže najboljše predstave v karieri. Novinarji ga po tekmah oblegajo, slovenski reprezentant pa je v enem izmed intervjujev izjavil, da včasih misli, da sanja.

Niz tekem, ko je dosegel dvojne številke pri točkah, je Goran Dragić podaljšal že na 14, kar je rekord njegove kariere. Na zadnji tekmi je v svojem rekordnem strelskem večeru Memphisu nasul 25 točk, ob tem pa prikazal čarobno akcijo, ki so jo neštetokrat vrteli na ameriških televizijah.

Nič čudnega, da ga novinarji po tekmi oblegajo in sprašujejo od kje samozavest. "Odlično se počutim. Pred tedni, ko me je me trener po poškodbah uvrstil v začetno postavo, me je bilo malo strah, kako bodo soigralci sprejeli mojo novo vlogo. Zdaj igramo odlično, predvsem igramo moštveno, podajamo si žogo, imamo trdno obrambo. Včasih mislim, da sanjam. Res smo dobra ekipa,“ pravi Dragić, ki je sezono do zdaj označil za noro.

"Sezona je kratka in zato toliko bolj naporna. Tako izenačenih tekem že dolgo nismo videli. Vsi smo na lestvici skupaj. Še veliko tekem je do konca. Odločale bomo malenkosti. Treba bo ostati zbran,“ dodaja Ljubljančan, ki pravi, da mu dodatno samozavest dviguje podpora navijačev in predstave, kot je bila zadnja in tista proti Lakers, ter zaključuje, da so Rockets prav gotovo ekipa za končnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.