Šport > Košarka
1265 ogledov

Dragićev soigralec bruhal bes: "Vi ste kup idiotov!"

Meyers Leonard Profimedia
V ZDA je pandemija covida-19 precej bolj smrtonosna kot v Sloveniji.

Združene države Amerike so med pandemijo novega koronavirusa utrpele že na desettisoče žrtev, kljub pozivom zdravstvenih organizacij pa veliko ljudi še vedno ne upošteva navodil za zajezitev virusa.

Predvsem študentska populacija se ne ozira preveč na covid-19 in zabave se, letnemu času primerno, vrstijo po vsej državi.

Nič drugače ni bilo na priljubljeni lokaciji Lake of the Ozarks v Missouriju, kjer so se med zabavo mnogi hladili v vodi in uživali v dobrem vremenu.

michael jordan Val očitkov Šport "Jordan je prekršil vse možne kodekse!"

Fotografije omenjenega druženja so razbesnele številne v ZDA, med njimi je bil tudi Meyers Leonard, izkušeni NBA košarkar in soigralec Gorana Dragića pri Miami Heat.

"In ... Vsi ste kup idiotov. Pika," je zapisal Leonard, potem ko je delil objavo druguga uporabnika Twitterja.

Liga NBA naj bi se sicer spet aktivirala julija, že prej bodo košarkarjem omogočeni skupinski treningi. Miami se bo, tako kot Dallas Mavericks Luke Dončića in Denver Nuggets Vlatka Čančarja, predvidoma preizkusil tudi v play-offu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice