Šport > Košarka
866 ogledov

Grda poškodba NBA zvezdnika

Russell Westbrook (levo) in James Harden. EPA
NBA ekipa Oklahoma City Thunder je doživela hud udarec, saj si je njihov prvi zvezdnik Russell Westbrook grdo poškodoval gleženj.

Košarkaši Oklahome City Thunder so sicer nanizali serijo petih zmag (po seriji štirih porazov), a jih je doletela huda nesreča, saj se jim je poškodoval vodja ekipe Russell Westbrook.

Eksplozivni branilec Oklahome si je gleženj poškodoval v tretji četrtini tekme z New Orleansom, ko je doskočil na stopalo centra Pelikanov, Anthonyja Davisa.

Pri doskoku se mu je gleženj grozljivo zvil, tako da je nekdanji najkoristnejši igralec lige v bolečinah obležal na tleh. Westbrook z igro seveda ni mogel nadaljevati in je s pomočjo Oklahominega osebja po eni nogi odskakal v slačilnico.

Prvi pregledi naj bi pokazali, da sicer ne gre za zlom, a Westbrooka vseeno čaka kar precejšnja pavza, saj mu je zelo grdo zvilo gleženj in bo potrebno kar nekaj časa, da ga zaceli.

Westbrook je sicer izpustil že nekaj uvodnih tekem sezone zaradi poškodbe, ki se je vlekla še iz lanske sezone.

Oklahoma je na koncu tudi brez Westbrooka vseeno premagala Pelikane 122:116, tako da ima razmerje zmag in porazov 5:4.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice