Šport > Košarka
577 ogledov

Grozljiv posnetek nasilja, bivši NBA-jevec surovo pretepel dekle

Print Screen
Po spletu je zaokrožil grozljiv posnetek, na katerem se nekdanji NBA-jevec s pestmi loti njegovega dekleta.

Ameriški košarkar Darius Morris se je znašel v resnih težavah, potem ko se je na spletu znašel posnetek, na katerem 30-letni organizator igre francoskega moštva BCM Gravelines-Dunkerque grozljivo pretepa svoje dekle, ki ob tem na vse glas kriči od strahu in bolečine.

Nazorni posnetek nasilja s strani nekdanjega člana Los Angeles Lakers naj bi nastal že pred letom dni, a je njegova tedanja izbranka Kristen Evangeline šele zdaj zbrala dovolj poguma, da javnosti razkrije njegov prazi obraz.

Morris se je sicer lani znašel v pridržanju zaradi domnevnega napada na 34-letno dekle. Po navebah policije, ki jih je posredoval portal TMZ, naj bi jo "vlekel za lase ter jo pri tem večkrat udaril in brcnil v glavo".  

Žrtev je pri tem utrpela številne modrice na rokah in nogah, poškodbe oči, čela in ušesa ter odkrušen zob.

Košarkar jo je takrat odnesel brez sankcij, saj si je domnevna žrtev premislila in policitstom zatrdila, da si je vse skupaj izmislila.

darius morris | Avtor: Epa Epa

Morrisa je leta 2011 v drugem krogu nabora kot 41. izbralo moštvo Los Angeles Lakers. V naslednjih štirih letih je igral še za Philadelphio 76ers, LA Clippers, Memphis Grizzlies in Brooklyn Nets.

Najboljšo sezono je odigral v dresu 76ers, kjer je prispeval 6,9 točke, 1,1 skoka in 2,6 podaje na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice