Šport > Košarka
2951 ogledov

Dončić nejevoljno: "Kot sem vam že rekel ..."

luka dončić Print Screen
Luka Dončić ni bil razpoložen za poglobljeno analizo vzrokov za poraz proti Houston Rockets.

Dallas Mavercicks so v noči na četrtek doživeli prvi prvi poraz po petih zaporednih zmagah. Luka Dončić, ki se tokrat ni proslavil, in soigralci so morali priznati premoč drugemu najslabšemu moštvu v ligi NBA Houston Rockets (102:93).

Luka Dončić NBA Šport Luka in soigralci tokrat bridko razočarali svoje navijače

Dončić ni imel svojega večera, še zlasti je šepal njegov met iz igre, pri katerem je bil zgolj 34,6-odstoten (9/26). Nerazpoložen je bil tudi pri metu z razdalje, saj je zadel le enega od devetih poskusov (11,1%). 

Kljub temi sta bili moštvu še dve minuti in pol pred koncem poravnani na 89:89, gostje pa so do zadnjega sodniškega piska zmogli samo še štiri točke.

Luka Dončić Video Šport Tako jeznega Dončića še nismo videli! Luka besnel na Dallasovi klopi

O razlogih za napadalni mrk Dallasa v odločilnih trenutkih obračuna je Dončić po tekmi dejal: "Žoga ni šla skozi obroč. Morda bi moral več prodirati. Nisem zadeval trojk, tako da bi verjetno moral večkrat pod obroč. Morda bi se potem izteklo drugače."

"Vsak lahko odigra slabo tekmo, mar ne? Kot ekipa smo odigrali grozno. Zdaj moramo to odmisliti in gremo naprej," je dodal 22-letnik.

Ob koncu kratkega medijskega nastopa so ga novinarji še povprašali, kje vidi razloge za počasen začetek njegove ekipe, ki se je uvodoma znašla v zaostanku po delnem izidu 2:12. "Kot sem že rekel, vsakomur se lahko zgodi, da odigra slabo. Odigrali smo slabo tekmo. Jaz sem bil obupen," je bil redkobeseden mladi zvezdnik.

Dallas je pred porazom v Houstonu premagal najboljšo ekipo v ligi Utah Jazz.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice