Šport > Košarka
2710 ogledov

Tako jeznega Dončića še nismo videli! Luka besnel na Dallasovi klopi

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Dončićev Dallas se vrača praznih rok iz Houstona, kjer je doživel poraz proti eni najslabših ekip lige.

Košarkarji Dallasa so v severnoameriški ligi NBA v lokalnem dvoboju morali priznati premoč tekmecem iz Houstona, ki so na krilih povratnika Johna Walla, ki je dosegel 31 točk ter sedem podaj, slavili s 102:93.

Dallas je sicer pred dvobojem veljal za velikega favorita, saj je zabeležil pet zaporednih zmag, med drugim je na kolena spravil tudi najboljšo ekipe lige, Utah Jazz, medtem ko Houston Rockets veljajo za drugo najslabšo ekipo lige, za njimi zaostajajo le Minnesota Timberwolves.

Houston je tako vpisal šele svojo 14. zmago, medtem ko je zbral kar 37 porazov. Dallas pa je ob 28 zmagah vpisal svoj 22. poraz in zaseda 7. mesto v zahodni konferenci, medtem ko so Rakete komaj 14. izmed 15 ekip.

Luka Dončić NBA Šport Luka in soigralci tokrat bridko razočarali svoje navijače

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić je za osmoljence teksaškega dvoboja v 37:28 minute tokrat dosegel 23 točk, devet skokov in pet podaj. Ljubljančan ni bil najbolj razpoložen, iz igre je metal 9-26, od tega za tri točke 1-9.

Njegovo nezadovoljstvo in razočaranje je bilo precej očitno, najlepše pa je prišlo do izraza, ko so kamere ujele njegovo besnenje na Dallasovi klopi, ko je celo jezno zalučal plastenko pijače. Takšnega Luko sicer redko vidimo, a glede na tokratno predstavo njegove ekipe ta reakcija vendarle ne preseneča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice