Šport > Košarka
21000 ogledov

Luka šokiral novinarko: "Z Bobanom sploh nisva prijatelja. Vse je zrežirano."

Luka Dončić in Boban Marjanović Profimedia
Luka Dončić je po zmagi nad Washingtonom blestel tudi na tiskovni konferenci.

Vse od prihoda srbskega velikana Bobana Marjanovića v Dallas z Luko Dončićem tvorita nerazdružljiv tandem.

Evropejca namreč tvorita zelo zanimiv par, ki v prostem času blesti s številnimi norčijami, prav tako pa blestita na terenu, kjer Luka zelo rad z žogo poišče svojega (dobesedno) velikega prijatelja.

Luka Dončić NBA Šport Luka še enkrat več odličen, Dallas melje naprej

Zato je Luka še toliko bolj šokiral ameriško novinarko Callie Caplan, ko jo je v intervjuju po zmagi s 109:87 nad Washington Wizards prekinil ter popravil, da z Bobanom v resnici sploh nista prijatelja.

Novinarko je odgovor presenetil, tako da je takoj zagrabila za vrženo kost, da bo v svoji zgodbi to pojasnila, šele ko se je Luka med razlago, kako je celotno prijateljstvo zrežirano zgolj zaradi medijev, začel smejati, je ugotovila, da se Luka z njo zgolj šali. Seveda sta z Bobanom odlična prijatelja.

Luka je nato še pohvalil svojega soigralca, kako lahko je z njim igrati, saj se s pomočjo Bobanove blokade brez težav reši svojega branilca, nato pa imata s Srbom prednost 2 na 1, tako da mu lahko zgolj vrže žogo in ve, da bo Boban na pravem mestu. Da je za Luko resnično vse preprosto, kadar igra z njim.

Ob odsotnosti Kristapsa Porzingisa in Willie Cauley Steina pa je Marjanović sinoči dobil dosti večjo minutažo ter jo tudi odlično izkoristil, saj je znova dokazal, kako dobro sodeluje z Luko, tekmo pa je zaključil s kar s 15 točkami in 12 skoki, s svojo dobro igro v napadu pa je tudi veliko prispeval k izjemni Lukini predstavi, ki je tekmo končal s 26 točkami, 8 skoki in 6 asistencami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice