Šport > Košarka
3191 ogledov

Šok: precepljeni Carlisle pozitiven na covid-19

rick carlisle Profimedia
Trener Dallas Mavericks je pred tekmo z New York Knicks prejel nepričakovano novico.

Rick Carlisle ni mogel prisostvovati zmagi Dallas Mavericks v Madison Square Gardnu, ker je pred tekmo izvedel, da je bil njegov vzorec pozitiven na novi koronavirus. Enainšestdesetletni košarkarki strateg je posledično moral ostati v hotelski sobi, od koder se je prek videopovezave pogovarjal z novinarji.

Luka Dončić NBA Šport Luka odličen, ko je bilo potrebno, vse skupaj je začinil z zabijanjem

Povedal je, da je bil petek pozitiven na covid-19, ob tem pa prvič javno razkril, da je bil že januarja cepljen proti bolezni, ki že več kot leto dni hromi družbeno dogajanje po celem svetu. Ker nima simptomov, se nadeja, da je bil njegov test lažno pozitiven.

Ob njegovi odsotnosti se je prve zmage v vlogi glavnega stratega veselil Jamahl Mosley, kar so košarkarji Dallasa primerno proslavili.

Carlisle je sicer dobil zeleno luč za za potovanje v Washington, kjer se bodo njegovi varovanci v noči na nedeljo po slovenskem času pomerili s čarovniki.

luka dončić Kaj, za vraga? Šport Sodnik se je odločil, da bo Dončića naučil lekcije

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice