Šport > Košarka
5032 ogledov

Iz Ljubljane v ZAE: bo vroča Viktoria lahko kazala svoje čare?

Viktoria Sonntag
1/6
Instagram
Z nemškim reprezentantom se je iz slovenske metropole preselila tudi njegova izbranka

Nemški center Maik Zirbes je v pretekli sezoni nastopal za Cedevito Olimpijo. Pred tem je igral za TBB Trier, Brose Baskets, Crveno zvezdo, Bayern München in kitajski Guangxi Weizhuang.

Letos aprila so se Ljubljančani, v luči razmaha covida-19 in prekinitve tekmovanj, pogodbeno razšli s Zirbesom. Ta si je v zaključku preteklega tedna našel nove delodajalce, preselil se je v Združene arabske emirate k dubajskemu moštvu Shabab Al Ahli.

Mangok Mathiang Potrditev Šport Cedevita Olimpija pripeljala centra z NBA izkušnjami

S 30-letnim Zirbesom se je v zadnjih postojankah njegove kariere selila tudi njegova partnerka Viktoria Sonntag. Gre za manekenko in zvezdnico nemških resničnostnih oddaj, ki je pred tem delala kot stevardesa.

Viktoria svoje številne sledilce na družbenih omrežjih pogosto razveseljuje z vročimi fotografijami, na katerih so dobro vidne njene obline. 

V javnosti se Sonntagova rada pokaže v sila pomanjkljivi opravi, kar bi ob selitvi v konzervativno državo kot so ZAE lahko predstavljalo težavo. A gotovo bo našla priložnosti, da svetu pokaže svoje čare ...

cedevita olimpija Žreb Šport Zmaji spoznali svoje evropske tekmece

Viktoria Sonntag Maik Zirbes | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice