Šport > Košarka
7836 ogledov

Kaj se dogaja z Dončićem?

luka dončić Instagram
Slovenski zvezdnik že nekaj časa ni odigral tekme rednega dela lige NBA.

Dallas Mavericks bodo v noči na torek gostovali v Staples Centru pri LA Clippers, kaj lahko pa bi se zgodilo, da se bodo morali znova znajti brez glavnega aduta - Luke Dončića. Slovenec je namreč uradno na seznamu vprašljivih za omenjeni obračun zaradi poškodbe gležnja.

luka dončić Zanimiva izbira Šport "Luko vsi primerjajo s Hardnom, a jaz vidim še nekoga."

Dončić je zadnjo tekmo rednega dela lige NBA odigral pred 12 dnevi, zatem je bil dvakrat aktiven še na All-Star vikendu. Po zboru vseh zvezd se je odpravil na dopust, nato pa še ni zaigral, uradno zaradi poškodbe.

Dončić je izpustil domačo tekmo proti Denver Nuggets in gostujočo proti Utah Jazz, obe sta se končali s porazom za Dallas. 

V ZDA že špekulirajo, da vodstvo Dallasa Dončića pušča na hladnem z namenom namernega izgubljanja. Če bodo Mavericks namreč končali dovolj nizko na lestvici, potem jim ne bo treba prepustiti svojega izbora na naboru, ki bi jim ga v primeru boljše uvrstitve odneslo moštvo Atlanta Hawks.

Zanimivo bo torej videti, ali bo Dončić, čigar poškodba naj ne bi bila težje narave, zaigral proti LA Clippers in s tem razblinil govorice.

new york knicks NBA Šport Newyorčani končali sramoten niz porazov
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice