Šport > Košarka
9184 ogledov

"Kobe Bryant je bil le kopija"

toni kukoč

Tonija Kukoča, enega izmed najboljših evropskih košarkarjev vseh časov, so tudi tokrat preskočili pri uvrstitvi v Hišo slavnih, vanj pa so uvrstili tragično umrlega Kobeja Bryanta. Ta se še naprej redno pojavlja v ameriških medijih, čez lužo pa je tako precej prahu dvignila tudi Kukočeva izjava, da je bil zvezdnik Los Angeles Lakers le kopiral poteze Hrvatovega soigralca pri Chicago Bulls.

"Kobe Bryant je bil samo kopija Michaela Jordana, kar ga nekoliko potiska v stran, ko je govora o najboljših košarkarjih vseh časov," je za T-portal dejal Kukoč.

"Igrala sta na istem položaju, imela sta podobno telesno zgradbo in dejstvo je, da je Kobe skoraj vse kopiral od Jordana. Na ta način je zgradil tudi svojo psihično moč. Še malo in izšel bo dokumentarni film o Jordanovih Bikih, v teh desetih delih pa bodo lahko ljudje videli podobnosti med njima. Oba sta bila pripravljena umreti za zamago, naporno sta delala, da bi bila najboljša."

chicago bulls 1995/1996 jordan pippen rodman kukoč harper | Avtor: Profimedias Profimedias

"Zame je Michael Jordan 'čudo narave', včasih je spal tudi le po tri ure, nato pa prišel na tekmo in dominiral nad tekmecem," je sklenil Kukoč, eden pomembnejših členov v drugem šampionskem moštvu Bikov. 

Dokumentarec The Last Dance se bo na Netflixu začel predvajati 20. aprila, nato pa bosta vsak teden sledili dve novi epizodi. Serija bo na voljo tudi v ZDA na programu ESPN. Deset delov naj bi se sicer začelo predvajati junija, a so zaradi izbruha pandemije koronavirusa vse skupaj premaknili dva meseca naprej.

Komentarjev 3
  • saegnosbird 00:05 14.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Carbon 08:14 13.april 2020.

    Enkrat hrvat za vedno hrvat! Kaj pa drugega pricakovat od hrvatov, ubogi on ko ni bil izbran!

Sorodne novice