Šport > Košarka
51 ogledov

Konec zadnjih upov: Davis namesto Bryanta

anthony davis london 2012 argentina zda EPA
Razblinilo se je še zadnje upanje, da bi Goran Dragić nastopil na glavnem dogodku zvezdniškega konca tedna. Postalo je jasno, da ne bo nadomestil poškodovanega Kobeja Bryanta.

Vodstvo lige NBA je sporočilo, da bo na tekmi zvezd 16. februarja nastopil tudi Anthony Davis, član moštva New Orleans Pelicans. Kot je sporočil komisar lige Adam Silver, bo Davis nastopil namesto poškodovanega zvezdnika Kobeja Bryanta, ki še ni nared za nastope. Za Davisa bo nastop še posebej pomemben, saj bo na 63. izvedbi tekme najboljših igralcev vzhoda in zahoda v NBA zanj prvi, za nameček pa bo tekma še v mestu, kjer je doma njegova ekipa.

Slovenski košarkarski zvezdnik Goran Dragić pa je tako, čeprav igra v življenjski formi, ostal še brez zadnjega kančka upanja za nastop na tekmi zvezd. Potem ko navijači Dragiću v glasovanju niso namenili dovolj glasov za uvrstitev v ekipo, ga ni bilo niti med rezervisti, ki so jih izbrali trenerji, zadnji drobec upanja je bil morebitni vpoklic zaradi zamenjave poškodovanega zvezdnika jezernikov Bryanta, a tudi tega upa zdaj ni več.

Prvaki z dvema v prvi peterki 

V prvi peterki vzhoda bodo zaigrali Miamijev LeBron James, Carmelo Anthony iz New York Knicks, Indianin Paul George, Miamijev Dwyane Wade ter Clevelandov Kyrie Irving.

Na zahodu bodo začeli Kevin Durant (Oklahoma City Thunder), Blake Griffin (Los Angeles Clippers), Kevin Love (Minnesota Timberwolves) in Stephen Curry (Golden State Warriors), dovolj glasov za prvo peterko pa je dobil tudi poškodovani Bryant. Indianin Frank Vogel in Scott Brooks iz Oklahoma Cityja bosta trenerja vzhoda oziroma zahoda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.