Šport > Košarka
1488 ogledov

Lakers po naslov v dresih, ki jih je tik pred smrtjo oblikoval Bryant

Los Angeles Lakers Reševalni pas/Twitter
Los Angeles Lakers bodo v končnici spremenili izgled svojih dresov, s čimer se bodo še enkrat poklonili tragično preminuli legendi.

Jezerniki iz Los Angelesa bodo še enkrat počastili tragično preminulo legendo NBA košarke, Kobeja Bryanta, saj naj bi v končnici nosili drese z motivom "črne mambe", kar je bil tudi vzdevek enega največjih košarkarjev vseh časov.

Gre za kolekcijo dresov, ki jo je tik pred smrtjo pomagala oblikovati prav preminula ikona Lakersov. Los Angeles Times poroča, da bodo Jezerniki omenjene drese nosili od drugega kroga končnice dalje, če seveda v prvem krogu izločijo ekipo Portland Trail Blazers.

Omenjeni dresi so prvič zagledali luč dneva, ko so igralci Los Angelesa v njih pozirali za slovito revijo "People", zdaj pa naj bi Lakers v čast svoji legendi omenjeno kolekcijo nosili tudi na tekmah končnice.

Morda črni dresi res niso značilni za tradicionalno zlato-vijolične Jezernike, toda dresi izgledajo resnično fantastično, obenem pa imajo v tem primeru tudi globok pomen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice