Šport > Košarka
33 ogledov

LeBron k Lakersom namesto Kobeja?

lebron james EPA
Dobro obveščeni viri v ligi NBA so zatrdili, da se bo LeBron James leta 2014 iz Miami Heat preselil v Los Angeles Lakers. Eden najboljših košarkarjev na svetu se je na govorice že odzval in zatrdil, da je srečen v Miamiju.

LeBrona Jamesa si želijo v Houstonu, Memphisu in Los Angelesu, viri blizu lige NBA pa so prepričani, da bo 203 centimetrov visok košarkar kariero nadaljeval v mestu angelov. Poznavalci še dodajajo, da bosta konec prihodnje sezone jezernike zapustila Kobe Bryant in Pau Gasol, s čimer bi se odprl prostor za prihod zvezdnika Miami Heat.

kobe bryant lebron james zda | Avtor: Reuters Reuters
''Ni slučaj, da Bryantu pogodba poteče ravno takrat, ko ima LeBron možnost zamenjati klub. To so načrtovali že dolgo nazaj kot naslednjo fazo velikega načrta. Menedžer Los Angeles Lakersov Mitch Kupchak je vedno korak pred ostali,'' je za ESPN povedal neimenovan vir.

LeBron James je govorice že zanikal in zatrdil, da je osredotočen na ubranitev naslov z Miamijem. ''Tukaj sem, in to je to,'' je povedal James. ''Pripravljam se na sezono in ubranitev naslova,'' je dodal košarkar Miamija.

dwayne wade | Avtor: EPA EPA
Govorice o Jamesovm prestopu so se pojavile zelo zgodaj, vendar košarkar poudarja, da je to pri igralcih njegovega kova razumljivo. ''Ne vem, od kod se je pojavila ta zgodba, vendar razumem, glede na to, kdo sem,'' je povedal James in dodal: ''Ne bom si delal skrbi. Ostati moram osredotočen in poskrbeti, da bomo s fanti kos vsem izzivom.''

Jamesove besede je potrdil tudi Dwayne Wade, ki je namignil, da bo LeBron v Miamiju ostal zelo dolgo časa. ''Mediji lahko mojega soigralca pustijo pri miru. On bo ostal tu. Lahko grejo in nadlegujejo koga drugega,'' je bil oster Wade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.