Šport > Košarka
5713 ogledov

Skrb vzbujajoča opažanja: "Luka Dončić ni pravi"

Luka Dončić Profimedia
Razpoloženje Luke Dončića še vedno ni najboljše.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić na sinočnji tekmi s Charlotte Hornets ni imel veliko razlogov za veselje. Čeprav se je podpisal pod še en odmeven individualni dosežek (40 točk, 12 skokov, 8 podaj), pa to ni zadostovalo za zmago proti eni najslabših ekip v letošnji sezoni lige NBA.

Luka Dončić Kriza vse globlja Šport Dončić z noro tekmo, je to že konec sezone za Mavse?

Že davno odpisani sršeni, ki trenutno zasedajo predzadnje mesto na Vzhodu, so v manj kot 48 urah Dallasu prizadejali kar dva odmevna poraza, po katerih so Mavsi zdrsnili krepko pod 50-odstotni izkupiček (36-39).

Ameriška novinarka Callie Caplan, članica uredništva Dallas Morning News, kjer podrobno pokrivajo dogajanje z zvezi z Dallas Mavericks, je med nedeljsko tekmo opazila več indicev, ki kažejo na to, da slovenski košarkar preživlja težko obdobje.

Luka Dončić O Dončićevih izjavah Šport Bivši Dončićev trener nezadovoljen z njim: Naj utihne in raje ...

"Luka Donćić ni pravi. Ob koncu prve četrtine je prav počasi odšel proti klopi, kjer ni vračal petk soigralcem, ampak se je sesedel na stol, ki je bil oddaljen od gruče. Razlog ni bil v zaostanku na tekmi, ampak prej reakcija slehernega človeka, ki preživlja težke čase," je zapisala novinarka, katere opažanja sovpadajo z Dončićevimi izjavami izpred nekaj dni.

Slovencu sta za pogum, ki ga je pokazal z razkritjem, da v njegovem zasebnem življenju ni vse pravljično in rožnato, čestitala tako trener Jason Kidd kot soigralec Kyrie Irving.

"Treba mu je čestitati, ker je to povedal na glas. Tudi on je samo človek. Povedal je resnico. Kot organizacija imamo dolžnost, da mu pomagamo, kar tudi počnemo. Upam, da ga bomo kmalu spet videli nasmejanega. Prepričan sem, da ga bomo," je dejal Kidd.

Podporo mu je izrekel tudi Irving, nad katerim se zgrinjajo očitki, da prav on odgovoren za Dončićevo osebno krizo. "Ponosen sem nanj, ker je bil iskren. Podpreti ga moramo kot našega brata in kot človeka," je povedal ameriški košarkar.

Luka Dončić Osebna kriza Šport Je to razlog za Dončićeve težave? Ta razlaga ne pušča dvoma!
 
Komentarjev 2
  • Boris 10:00 27.marec 2023.

    wtf zasebno življenje ?