Šport > Košarka
5170 ogledov

Kontroverzni zvezdnik: "Dončić nikoli ne bo postal MVP"

Dončić Profimedia
Ne zato, ker tega ne bi bil sposoben, ampak ker mu preprosto ni mar!

Luka Dončić po mnenju kontroverznega košarkarskega zvezdnika iz vrst Golden State Warriors Draymonda Greena nikoli ne bo postal najkoristnejši igralec All-Star tekme.

Enako velja, tako Green, za Nikolo Jokića, sicer dvakratnega MVP-ja rednega dela lige NBA.

Luka DOnčić All-Star tekma Šport Luka se ni pretirano spotil, prvič premagana meja 200 točk ene ekipe

Green se je košarkarskega spektakla pretekli konec tedna v Indianapolisu udeležil v vlogi strokovnega komentatorja. V luči Dončićeve predstave na parketu, kjer je bil rezultat več kot očitno drugotnega pomena, je košarkar Golden Stata ocenil, da Slovenec nikoli ne bo postal MVP All-Star obračuna.

Povod za takšno razmišljanje je neizpodbitno dejstvo, da se 25-letni superzvezdnik All-Star vikendov udeležuje za zabavo in ne v zasledovanju lastne slave. To se je znova potrdilo na sinočnji tekmi v Indianapolisu, kjer se je Dončić mirne vesti zadovolji z obrobno vlogo in soj žarometov prepustil pozornosti bolj željnim košarkarjem.

Dončić Vse za šov! Šport Kar se je zgodilo Dončiću, je nočna mora vsakega košarkarja

"Ne verjamem, da bo Luka kadarkoli odigral tako odločno na All-Star tekmi, da bi postal MVP. Je kot Nikola Jokič, njima je vseeno," je v prenosu tekme komentiral Green in nato v nekaj besedah povzel miselnost dveh košarkarskih velikanov s področja nekdanje skupne države. "'Tukaj sem zato, ker moram biti. Prišel sem zato, da ne bi dobil kazni.'"

 | Avtor: Print Screen Print Screen

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
Sorodne novice