Šport > Košarka
6347 ogledov

Luka odgovoril, kdo je najboljši košarkar na svetu! Odgovor vas bo šokiral!

Dereck Lively II in Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić se je znašel z odličnim odgovorom na nehvaležno vprašanje.

Medtem ko na All-Star vikendu čaka na nedeljsko tekmo vseh zvezd, so Luko Dončića v Indianapolisu pričakale številne medijske obveznosti. Tako ga je na eni izmed novinarskih konferenc pričakalo nehvaležno vprašanje, kdo je po njegovem mnenju najboljši košarkar v ligi.

Glede na to, da Luka prijateljuje s številnimi košarkarskimi zvezdniki (z zelo velikimi egi), bi njegov odgovor napravil več škode kot koristi, zato je Luka sprva le zajamral, kakšne stvari ga sprašujejo, nato pa navdušil vse zbrane z nepričakovanim odgovorom: "Dereck Lively!"

Dončić se je tako odlično znašel v neprijetni situaciji, saj se je obenem izognil kontroverznemu odgovoru, obenem pa je svojemu velikemu prijatelju, ki je poleg Luke tudi edini igralec Dallas Mavericks na letošnjem vikendu zvezd (nastopil je na tekmi vzhajajočih zvezd), lahko podelil nekaj komplimentov.

"Odličen je. Zanj lahko uporabim svojo naljubšo besedo - izjemen. Res je odličen poba, vedno vsakega posluša, nikoli se ne pritožuje, na igrišču pa deluje, kot da bi že deset let igral v ligi. Sem zelo vesel, da je v moji ekipi," je enega najboljših novincev pohvalil Dončić.

Lively je bil sicer letos izbran kot 12. na naboru, povprečno pa na tekmo dosega 9,2 točk (ob izjemnem 74-odstotnem metu iz igre) in 7,8 skokov, v ekipi pa se je kljub komaj 20 letom uveljavil kot prvi center, kateremu glavni trener Jason Kidd najbolj zaupa.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice