Šport > Košarka
2481 ogledov

Luka spregovoril o hčerkici, takoj so se mu zasvetile oči

Dončić Profimedia
Novopečeni očka si bo zadnjo tekmo še kako zapomnil.

Luka Dončić je po sijajni zmagi nad Oklahoma City Thunder na družbenih omrežjih razkril, da je bila prvič na eni izmed njegovih tekem tudi malce več kot dva meseca stara hčerkica Gabriela. Ob ponovnem prihodu pred sedmo silo se tako ni mogel izogniti vprašanjem o 'posebnem obisku' v dvorani American Airlines Center.

"Bil je drugačen občutek. Ona si tega ne bo zapomnila, a si bom jaz za celo življenje. Prespala je celotno tekmo," se sicer je pošalil ponosni očka.

Dončiću nove družinske razmere očitno koristijo tudi pri predstavah na igrišču. V zadnjih dveh mesecih je prikazal ene najboljših partij v svoji NBA karieri, med drugim je na tekmi proti Atlanti dosegel tudi 73 točk.

"Pristop k tekmi je ostal isti, a je lažje igrati. Po tekmi, po slabi ali dobri, ona ne ve, kako sem igral. Ko prideš domov, je srečen trenutek, ne glede na tekmo, ne razmišljaš več o tem," je še dejal Luka, ki očitno zdaj sodi med tiste srečneže, ki svojega dela ne 'odnašajo več domov'.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice