Šport > Košarka
756 ogledov

Miami v ponudbo vključil tudi Dragića

Goran Dragić Reševalni pas/Twitter
Miami Heat je v paket igralcev za prestop zvezdnika pripravljen vključiti tudi Gorana Dragića.

Floridska vročica naj bi se po poročanju ameriških medijev resno zanimala za prestop zvezdnika Toronto Raptors, 34-letnega veterana Kyla Lowryja. Miami je v paketu za prestop šestkratnega udeleženca All-Star tekme pripravljen ponuditi Gorana Dragića, Kellyja Olynyka in Kendricka Nunna, poroča HoopsHype.com.

Dragić ima v obstoječi pogodbi z Miamijem na razpolago veto, s katerim lahko prepreči njegovo prodajo. Glede na to, da si kapetan zlate slovenske reprezentance kariero želi končati na Floridi, je njegov prestop malo verjeten.

Slovenski organizator igre, ki bo letos dopolnil 35 let, trenutno pa beleži povprečje 14,6 točke, 3,3 skoka in 4,9 podaje na srečanje, ima s klubom sklenjeno enoletno pogodbo z možnostjo enoletnega podaljšanja. 

Lowry, ki ob koncu sezone postal prost igralec, je Torontu leta 2019 pomagal do naslova NBA prvaka. Njegovo povprečje v letošnji sezoni znaša 18,1 točke, 5,5 skoka in 7,3 podaje na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice