Šport > Košarka
13238 ogledov

Miami se je odrekel Goranu Dragiću!

Jimmy Butler Goran Dragić Miami Heat Profimedia
Liga NBA je v noči na torek videla številne kadrovske spremembe.

Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić, ki je lani s svojo ekipo v ligi NBA Miami Heat zaigral v velikem finalu, bo zamenjal delodajalca. 

V veliki menjavi igralcev, v kateri je Vročica pridobila Kyla Lowryja iz Toronta in za 90 milijonov dolarjev zadržala na Floridi Duncana Robinsona, se k Toronto Raptors seli Dragić.

Zoran Dragić Konec Šport Gogi je tako slavil ob potezi brata

Lowry bo po devetih sezonah pri Toronto Raptors, mnogi ga imajo za najboljšega igralca tega kluba v zgodovini, ki je Toronto leta 2019 popeljal tudi do naslova prvaka, kariero nadaljeval na Floridi. Že košarkar sam je prek družbenih omrežij napovedal, da bi se rad preselil k Miami Heat, ESPN pa poroča, da bo za tri leta podpisal pogodbo, vredno 90 milijonov dolarjev.

V zameno zanj se k Torontu selita Precious Achiuwa in 35-letni slovenski veteran Goran Dragić, še pišejo ameriški mediji.

Vročici je uspelo v svojih vrstah zadržati Robinsona, ki je podpisal petletno 90 milijonov dolarjev vredno pogodbo, je za ESPN potrdil njegov agent Jason Glushon.

Poleg Robinsona in Lowryja so si pri Miamiju zagotovili še pravice do izkušenega PJ Tuckerja. Letos zmagovalec lige NBA z Milwaukee Bucks bo podpisal dveletno pogodbo, poročajo ameriški mediji.

Komentarjev 1
  • Stacy_Ryan 15:42 03.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦