Šport > Košarka
30 ogledov

Mogoče in nemogoče okrepitve Olimpije

Zagorac je dal sedem točk, s 23 je bil najboljši Bubnić. (Foto: KZS/www.alesfevz
1/7
KZS/www.alesfevzer.com
"Zadeve so se malo zavlekle, a brez panike, okrepitve bodo," so sporočili iz Uniona Olimpije. Zato smo se v klubu pozanimali, kdo so resnični kandidati in kdo plodovi domišljije.

"Sami ste prišli do istih imen kot mi. Med temi se tipa in nato ugotovi, kdo bi sodil v ekipo, kaj bi želel trener in kdo je dosegljiv," nam je pojasnil tiskovni predstavnik kluba Matevž Zupančič. Kateri igralci so kandidati in kateri ne, preverite v zgornji galeriji.

Goreča želja kluba je nedvomno Hasan Rizvić, ki je stike potrdil tudi za zurnal24.si. "Išče se varianta, da se pride skupaj z obeh strani," o morebitnem podpisu občasnega slovenskega reprezentanta pravi šef klubskega medijskega oddelka. "Za zdaj samo treniram, česa konkretnega pa še ni," nam je sporočil Željko Zagorac, krilni center in otrok Olimpije, ki bi se utegnil vrniti.

Minuli konec tedna je kar precej dvomov v javnosti sprožil nenadni odhod Davisa Bertansa v domovino. Klub je pojasnil, da je odšel iz osebnih razlogov in da ni razlogov za prekinitev pogodbe. "Za zdaj je tako, to lahko povem," je bil rahlo skrivnosten Zupančič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.