Šport > Košarka
13 ogledov

Nachbarja povezujejo z Milanom in Istanbulom

Boštjan Nachbar, Košarka brez meja Benjamin Kovač
Slovenski košarkarski reprezentant Boštjan Nachbar še vedno išče novega delodajalca. V zadnjih dneh ga tuji mediji povezujejo z Evroligašem Olimpijo iz Milana in turškim Bešiktašem – njegov član je bil tudi zvezdnik Allen Iverson.

Italijanski Evroligaš Olimpija Milano, ki se je uvrstil med 16 najboljših klubov v Evropi, naj bi iskal zamenjavo za poškodovanega Malika Hairstona, ki naj bi bil s košarkarskih igrišč odsoten nekaj tednov. Kot verjetno zamenjavo se je v italijanskih medijih omenjal slovenski reprezentant Boštjan Nachbar, kar pa v klubu trenutno zanikajo. Pravijo, da bodo z okrepitvami za nadaljevanje Evrolige še počakali.

Enako skrivnostni so tudi pri turškem Bešiktašu, kjer kakovost Nachbarja, ki je branil barve Efes Pilsna, poznajo. Bešiktaš, za katerega je nekaj tekem odigral tudi zvezdnik Allen Iverson, se tudi sooča s poškodbami. Boki bi utegnil zamenjati Marcellusa Kempa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.