Šport > Košarka
124 ogledov

NBA-jevec o testiranju za COVID-19: "Najbolj neprijetnih ..."

Epa Jared Dudley in njegov moštveni soigralec LeBron James.
Veteran moštva Los Angeles Lakers je opisal svojo izkušnjo z novim koronavirusom.

Jared Dudley, dolgoletni član lige NBA, kjer je ob koncu sezone okrepil moštvo Los Angeles Lakers, ni dejansko zbolel za novim koronavirusom, vendar mu je že samo testiranje povzročilo travmatično izkušnjo.

V pogovoru z navijači na družbenem omrežju twitter je odvzem brisa za potrebe testiranja morebitne okužbe s COVID-19 opisal kot "najbolj neprijetnih deset sekund v mojem življenju". Temu je dodal smeškota, tako da lahko sklepamo, da vse skupaj le ni bilo tako hudo, še posebej potem ko je dobil dobro novico, da je test negativen.

Od prekinitve košarkarskih aktivnosti v ligi NBA je minilo že skoraj dva meseca. Košarkarji naj bi se na treningih znova zbrali 8. maja, vendar bo končna odločitev odvisna od posamezne zvezne države oziroma zdravstvene slike med tamkajšnjim prebivalstvom.

Dudley meni, da je takšen predlog problematičen, saj se omejitve od države do države precej razlikujejo. "Težko bo, če bodo morali nekateri ostati doma do junija, druge ekipe pa bodo imele že mesec dni dostop do treninga," je opozoril 34-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice