Šport > Košarka
5663 ogledov

Ne boste verjeli, kako danes izgleda Shaquille O'Neal

Shaquille O'Neal Profimedia
Shaquill O'Neal je na socialnih omrežjih objavil posnetek iz telovadnice ter s svojo podobo navdušil svet.

Legendarni košarkar Shaquille O'Neal, ki po končani košarkarski karieri opravlja vlogo strokovnega analitika pri športnih mrežah, je na družabnih omrežjih objavil svoj posnetek iz telovadnice ter zapisal: "Ko si star, a se počutiš mladega."

Pri tem pa je legenadrni Shaq poziral zgoraj brez ter navdušil športno javnost. 15-kratni udeleženec tekme vseh zvezd ima namreč že 50 let, a se lahko pohvali z mišicami, katere bi mu zavidala velika večina trenutnih NBA igralcev.

Nekdanji MVP lige zagotovo izgleda bolje kot tekom svoje aktivne kariere, ko je s svojimi 150 kilogrami veljal za precejšnjega "bucka". Seveda so večji del njegove kilaže predstavljale mišice, s pomočjo katerih je dominiral na parketu, a vseeno so slednje tekom njegove košarkarskega pokoja dosti bolj "izrezane".

Shaq naj bi se namreč bal, kaj se bo po upokojitvi zgodilo z njegovim telesom, zato naj bi redno obiskoval telovadnice ter delal na svojem telesu.

O'Neal je sicer v ligi NBA preživel 19 let, tekom katerih je osvojil kar štiri šampionske prstane, tri z Los Angeles Lakers ter enega z Miami Heat. Trenutno opravlja vlogo športnega analitika ter velikega privrženca Luke Dončića, s katerim se pogosto trudi spregovoriti tudi nekaj besed v slovenščini.

Luka Dončić O'Neal Šport Shaq spregovoril o Dončićevi gostoljubnosti Navdušila sta Magazin Fotografije s Krka: Shaquillu se je na odru pridružil Luka Dončić Luka Dončić Navdušila Šport Luka in Shaq uprizorila šov v slovenščini: "Kletvice te naučim kasneje"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.