Šport > Košarka
24370 ogledov

Noro, kaj je veliki Stephen Curry izjavil o Luki Dončiću

Stephen Curry in Luka Dončić Profimedia
Po mnenju Stephena Curryja je Luka Dončić naslednji igralec, ki bo zaznamoval obdobje v ligi NBA.

Legendarni "Agent Zero", nekdanji odlični košarkar Gilbert Arenas, je tokrat v svoji oddaji Gils Arena Show gostil enega najboljših košarkarjev vseh časov ter najboljšega strelca z razdalje v zgodovini lige NBA, Stephena Curryja.

Štirikratni NBA prvak je s svojim načinom igre dejansko spremenil način igranja moderne košarke, obenem pa je ob LeBronu Jamesu in Kevinu Durantu brez dvoma največje ime lige zadnjih petnajstih let. A pri 35 letih je Steph že v zelo zrelih letih, kot sta tudi James in Durant, in kmalu bo prišel čas, ko bodo morali dirigentsko paličico lige NBA predati svojim naslednikom.

In koga Curry vidi kot najdostojnejšega naslednika? Nikogar drugega kot našega Luko Dončića. Stephen Curry namreč verjame, da je Luka naslednji v vrsti, da zaznamuje prihodnje obdobje lige NBA.

"Kdo bo naslednji na velikem odru, vsako leto v končnici, poizkušal iz sezone v sezone osvojiti prvenstvo, nagrado MVP, bo na tekmah vseh zvezd, redno v idealnih peterkah lige? Luka je več kot očitno tak igralec, da je na meji, da mu lahko uspe doseči vse te uspehe. Ko igrate proti njemu, to začutite," je našega mladega zvezdnika pohvalil dvakratni MVP rednega dela lige in enkratni MVP finala ter tekme vseh zvezd.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice