Šport > Košarka
533 ogledov

Dragićev soigralec "eksplodiral", Harden ni ostal dolžan

kendrick nunn Miamiheat.com/David Alvarez
Košarkarji Miami Heat so na zadnji pripravljalni tekmi pred novo sezono severnoameriške košarkarske lige NBA zabeležili prvi poraz.

V areni American Airlines je bila od Vročice s 144:133 boljša ekipa Houston Rockets. Slovenec v dresu Miamija Goran Dragić je tekmo začel s klopi ter v 16 minutah dosegel 12 točk, sedem podaj in tri skoke.

Nekdanji kapetan slovenske izbrane vrste je iz igre metal 5:8, s sedmimi podajami pa je bil najboljši podajalec svojega moštva.

Pri Miamiju, ki je pred tem zbral štiri zmage, je sicer blestel Kendrick Nunn, ki je dosegel 40 točk, tri podaje in dva skoka. Na drugi strani je bil pri Houstonu še uspešnejši James Harden s 44 točkami, sedmimi podajami in petimi skoki.

Nova sezona NBA se bo začela v noči na sredo po slovenskem času, najprej bodo prvaki lige Toronto Raptors gostili New Orleans, dve uri pozneje pa se bosta v Staples Centru v Los Angelesu udarila mestna tekmeca Clippers in Lakers.

Miami bo prvo tekmo v novi sezoni odigral dan pozneje, ko bo gostil Memphis Grizzlies. V noči na četrtek bosta igrala tudi Luka Dončić z Dallas Mavericks, v goste prihaja moštvo Washington Wizards, in Vlatko Čančar z Denver Nuggets. Denver bo gostoval pri ekipi Portland Trail Balzers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a night for @nunnbetter_! 👀

A post shared by Miami HEAT (@miamiheat) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice