Šport > Košarka
3287 ogledov

Dončićev naslednik že v precejšnjih težavah

Zion Williamson Epa
'Novi LeBron James' bo izpustil začetek sezone.

Zionu Williamsonu strokovnjaki v prihajajoči NBA sezoni napovedujejo prepričljivo osvojitev nagrade za novinca leta, prvi izbor na naboru in novi zvezdnik ekipe New Orleans Pelicans pa bi tako kot 'rookie' leta nasledil Luko Dončića. Mladi slovenski as je sicer v pretekli sezoni prav vsak mesec prejel naziv za najboljšega novinca, na koncu pa je v glasovanju strokovnjakov zanesljivo premagal Traeja Younga.

Williamson je na pripravljalnih tekmah blestel, v povprečju pa je v 27 minutah zbral po 23.3 točke, 6.5 skoka in 2.3 asistence. Navijači Pelikanov so bili navdušeni nad predstavami 'novega LeBrona Jamesa', ekipa pa je na štirih tekmah zabeležila prav toliko zmag. Nato pa je sledila slaba novica. Williamson je namreč staknil poškodbo, zaradi nje pa bo izpustil kar nekaj tekem na začetku sezone.

luka dončić Nova sezona NBA Šport Nepredvidljivo: Dončić je storil prav, da je nabiral mišice

"Ne gre za resno poškodbo desnega kolena, a bo kljub temu odsoten nekaj tednov na začetku sezone," je na twitterju sporočil eden najbolj priznanih košarkarskih novinarjev na drugu strani Atlantika Adrian Wojnarowski. Ta je še dodal: "Pelikani so ob pšoškodbi zelo previdni, a so prepričani, da bo Williamson popolnoma okreval."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice