Šport > Košarka
4833 ogledov

Trener: "Da ne vidim tega, kar počne Luka pri Mavsih."

dončić nowitzki Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić na tekmi vzhajajočih zvezd ni imel priložnosti, da bi pokazal, zakaj je glavni favorit za nagrado novinec leta.

Luka Dončić in drugi mladi košarkarji, ki so na tekmi vzhajajočih zvezd branili barve sveta, a morali na koncu priznati premoč Američanom (144:161), so pred tekmo dobili zelo jasna navodila trenerja Dirka Nowitzkega, ki jim je zabičal, da morajo žogo deliti, pri tem pa bolj v šali kot zares izpostavil novinca, s katerim si delita slačilnico v Dallasu.

luka dončić Zadržan Šport Dončić se ni silil v ospredje, to je razlog

Dončić se je na parketu vztrajno držal navodil izkušenega soigralca, ki se je tokrat preizkusil v vlogi častnega trenerja, in se osredotočil na razigravanje soigralcev.

Zadržana igra v napadu - v prvem polčasu je imel le štiri mete na koš - je sprožila ugibanja, ali morda varčuje z močmi za osrednjo tekmo zvezd, na kateri bi lahko zaigral zaradi poškodbe Anthonyja Davisa, ali je preprosto zelo resno vzel trenerjeva navodila.

Luka Dončić Silverjeva odločitev Šport Ali bo Luka Dončić vendarle uvrščen na tekmo vseh zvezd?

"Želim, da žoga kroži in ne da jo en igralec po 20-krat tapka ob tla in je noče spustiti iz rok, tako kot Luka to počne pri Mavsih," je dejal Nowitzki.

Dončić je po tekmi pošalil, da je trener z omejevanjem njegovega napadalnega doprinosa škodoval lastnemu moštvu. "Morda smo prav zaradi tega izgubili. Zabaval sem se in nisem se želel naprezati. Želim si, da bi igrali običajno tekmo. Nistem pristaš takšnih srečanj," je razkril slovenski zvezdnik.

Luka Dončić Razigraval Šport Dončić prvič na All Stars vikendu: Tako se je odrezal

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice